Ads Top

Tweak biedt nu ook in Deventer 1000 Mbit via glasvezel

Internetaanbieder Tweak biedt vanaf vandaag de mogelijkheid om 1.000 Mbit glasvezel internet te bestellen in Deventer. Na Almere, Enschede, Dronten en Leeuwarden is Deventer de vijfde regio in Nederland waar Tweak supersnel internet uitrolt. Tweak zorgt met haar eigen netwerk voor een alternatief voor de grote glasvezeloperators in Nederland.

Tweak is de eerste internetaanbieder die de snelheid van 1.000 Mbit nu ook in Deventer, Rijssen, Holten, Wierden en Haaksbergen aanbiedt. Huishoudens in omringende plaatsen als Enter, Ridderspoor, Diepenveen, Bathmen en Schalkhaar zijn ook aan te sluiten. Via een postcodecheck op de website van Tweak kunnen inwoners in al deze nieuwe plaatsen vanaf vandaag controleren of de snelheid ook op hun adres beschikbaar is, en desgewenst meteen bestellen.

Ruim 73.000 nieuwe adressen krijgen nu de mogelijkheid om ook te kiezen voor glasvezel internet. In het nieuwe gebied worden 35 wijkcentrales aangesloten op het netwerk van Tweak. In de vijf regio's waar Tweak verkrijgbaar is, zijn inmiddels 307.154 huishoudens in de gelegenheid een abonnement van 1000 Mbit te nemen. Ter introductie met een bijzonder aanbod: één jaar lang voor één euro per dag. In 2016 is het de wens van Tweak om supersnel internet aan te kunnen bieden aan meer dan een half miljoen huishoudens.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.