Ads Top

Scarlet lanceert een nieuw pack met internet, TV en méér mobiele data

Vanaf 13 november breidt Scarlet haar assortiment uit met de Trio Mobile Hot 13 GB, en versterkt daarmee haar aanbod aan convergente pakketten. Daarnaast krijgt het Scarlet Hot abonnement een databoost van 10 GB naar 13 GB, om beter te beantwoorden aan de veranderende verwachtingen van de markt.

Trio Mobile bestaat uit onbeperkt internet (inclusief modem), digitale televisie (inclusief decoder) en een mobiel abonnement. Voor 50 euro, de laagste prijs op de markt voor deze combinatie, zit een mobiel abonnement Cherry met 600 belminuten, onbeperkt sms’en en 6 GB mobiele data inbegrepen.

Dankzij de lancering van de nieuwe Trio Mobile Hot kunnen ook datavreters ervoor kiezen om internet, tv en het mobiele abonnement Hot te combineren in één pack. Daarmee bellen en sms’en ze onbeperkt en beschikken ze over maar liefst 13 GB mobiele data, voor de scherpe prijs van 55 euro.

Daarmee versterkt Scarlet haar aanbod aan packs, dat nu bestaat uit 3 varianten: de Trio met vaste lijn voor 42 euro, de Trio Mobile Cherry met 6 GB voor 50 euro en bovenaan de nieuwe Trio Mobile Hot met 13 GB voor 55 euro

Het mobiele abonnement Scarlet Hot profiteert ook van een verhoging van data, van 10 GB naar 13 GB, nog steeds voor de prijs van 18 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.