Ads Top

Odido breidt glasvezelaanbod uit met snelheden van 2 Gbit/s en 8 Gbit/s

Odido introduceert twee nieuwe internetbundels met glasvezelsnelheden tot 2 Gbit/s en 8 Gbit/s die per vandaag beschikbaar zijn voor een aanzienlijk deel van de Nederlandse huishoudens.

In september van dit jaar introduceerde Odido zichzelf als een provider die het anders wil doen dan in de telecomsector gebruikelijk is. Zo vindt de provider dat snel glasvezel beschikbaar moet zijn voor huishoudens in heel Nederland en dat klanten van Odido altijd toegang moeten hebben tot de nieuwste technologische innovaties.

Met die overtuiging voegt Odido twee snelheden (2 Gbit/s en 8 Gbit/s) toe aan haar glasvezelaanbod voor een aanzienlijk deel van de Nederlandse huishoudens en introduceert de provider een nieuwe Mediabox die Odido TV en andere streaming apps op één plek combineert.

Met de nieuwe glasvezelsnelheden hebben klanten niet alleen meer keuze tussen internetbundels, ook zorgen de nieuwe snelheden voor een grotere bandbreedte met meer capaciteit en stabiliteit; wat uiteindelijk leidt tot een nog betere netwerkervaring. Met glasvezelinternet tot wel 2 Gbit/s kunnen klanten onder meer video’s kijken en gamen op meerdere apparaten tegelijkertijd in de hoogste 4k en 8k resoluties. Ideaal voor bijvoorbeeld fanatieke gamers of meerdere thuiswerkers op één adres. Met het snelste glasvezelinternetabonnement van Nederland, de 8 Gbit/s variant, halen klanten met een speciale modem, echt het maximale uit hun glasvezelverbinding. Uitermate geschikt voor grote huishoudens of gebruikers met een grote behoefte aan veel data, snelle toegang tot clouddiensten of het opzetten van een naadloze verbinding met de thuisserver.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.