Ads Top

Freedom Internet vanaf vandaag actief op deel netwerk Open Dutch Fiber

Vanaf vandaag kunnen klanten in een aantal gebieden in Nederland een pre-order plaatsen bij Freedom Internet op het glasvezelnetwerk van Open Dutch Fiber (ODF). In deze gebieden ligt nu minimaal één jaar het glasvezelnetwerk van ODF en dat betekent dat de exclusiviteit, waarbij T-Mobile als enige provider internet mag leveren, voorbij is.

Open Dutch Fiber heeft een overeenkomst waarin staat dat op elke locatie waar zij een nieuw stuk netwerk realiseert, T-Mobile het eerste jaar exclusief - dus als enige provider - internetabonnementen mag leveren. In dat contract staat ook dat andere providers pas mogen beginnen met de technische implementatie op het moment dat dit jaar voorbij is.

De gebieden waar je vanaf vandaag een pre-order kunt plaatsen zijn: Delft, Haarlem Zuid-Oost, Leidschendam, Ridderkerk, Roosendaal, Rotterdam Prins Alexander Noord, Utrecht de Meern, Utrecht Noord-Oost. Venlo Zuid, Zoetermeer Noord en Zoetermeer Zuid. In de toekomst worden er meer gebieden aan dit rijtje toegevoegd.

Freedom Internet levert in de genoemde gebieden een 1 Gbit/s abonnement voor 51 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.