Ads Top

VolkerWessels Telecom en Glaspoort starten hun langjarige samenwerking met de verglazing van bedrijventerreinen

VolkerWessels Telecom en Glaspoort hebben een overeenkomst gesloten voor de aanleg van glasvezel op bedrijventerreinen in de provincies Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Het eerste bedrijventerrein waar VolkerWessels Telecom en Glaspoort aan de slag gaan, is Kreitenmolen in Udenhout. De werkzaamheden starten naar verwachting in maart 2022. Het voornemen is om in totaal circa 265 glasvezelaansluitingen op Kreitenmolen te realiseren.

De bedrijventerreinen krijgen de beschikking over een open glasvezelnetwerk. Dit betekent dat het netwerk open is voor alle providers die via het glasvezelnetwerk van Glaspoort telecomdiensten willen aanbieden aan hun zakelijke klanten. Zo hebben bedrijven de vrijheid hun eigen provider te kiezen.

Het belang van optimale connectiviteit voor bedrijven is groot. Zowel voor interne doeleinden – denk aan toegang tot essentiële bedrijfsdata en het gebruik van slimme toepassingen in panden - als voor de producten en diensten die een organisatie levert aan klanten. Doordat data met glasvezel hoge snelheden kan bereiken, voorziet deze techniek in alle eisen die bedrijven tegenwoordig aan hun connectiviteit stellen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.