Ads Top

T-Mobile en Open Dutch Fiber verglazen nog eens 21.000 huishoudens in Zoetermeer


T-Mobile Nederland gaat samen met Open Dutch Fiber supersnel internet via glasvezel aanbieden bij nog eens meer dan 21.000 huishoudens in Zoetermeer. Nu in de wijken Seghwaert en Buytenwegh De Leyens de eerste T-Mobile Thuis gebruikers aangesloten zijn op het glasvezelnetwerk dat Open Dutch Fiber aanlegt, zijn ook nu de wijken Centrum en Rokkeveen aan de beurt. In totaal kunnen straks bijna 50.000 huishoudens in Zoetermeer gebruikmaken van supersnel internet via glasvezel.

Het totaal aantal aansluitingen dat Open Dutch Fiber en T-Mobile sinds april 2021 samen hebben aangekondigd komt met de 21.000 extra huishoudens in Zoetermeer ver voorbij de 250.000.
Beide partijen zijn hard op weg om 1 miljoen Nederlandse huishoudens te voorzien van supersnel internet via glasvezel. T-Mobile en Open Dutch Fiber sluiten opnieuw een groot gebied aan op glasvezel. In januari 2022 starten de werkzaamheden en eind 2022 zijn de werkzaamheden in Zoetermeer afgerond. In april 2022 worden de eerste woningen aangesloten. Dit jaar worden er nog meer projecten aangekondigd buiten Zoetermeer.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.