Ads Top

T-Mobile en Open Dutch Fiber starten aanleg glasvezel in Ridderkerk


T-Mobile Nederland gaat samen met Open Dutch Fiber in Ridderkerk internet via glasvezel aanbieden. Het startsein voor de aanleg is woensdag gezamenlijk gegeven door Marten Japenga, wethouder van Ridderkerk, Tisha van Lammeren, directeur Consumentenmarkt T-Mobile en Floris van den Broek, Co-CEO van Open Dutch Fiber.

In november starten T-Mobile en Open Dutch Fiber met de aanleg in de wijken Centrum, Bolnes, Slikkerveer, Het Zand, Drievliet, Oost en Rijsoord.

In totaal worden meer dan 20.000 huishoudens aangesloten. In totaal kunnen meer dan 20.000 huishoudens worden aangesloten. Het netwerk is naar verwachting begin 2023 klaar.
 
Open Dutch Fiber legt op dit moment al glasvezelnetwerken aan in Zoetermeer, Haarlem en Utrecht. Daar wordt Ridderkerk nu aan toegevoegd.

De aanleg van glasvezel in Ridderkerk past in het in april 2021 gepresenteerde plan van Open Dutch Fiber en T-Mobile om de komende vijf jaar samen ten minste 1.000.000 huishoudens in Nederland aan te sluiten op glasvezel. Ze kiezen daarbij voor stedelijke gebieden waar nu no

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.