Ads Top

Merk XS4ALL blijft bestaan, maar integratie met KPN gaat door

Actiecomité XS4ALL Moet Blijven is naar eigen zeggen geschrokken van het plan van KPN om het merk XS4ALL te behouden, maar de techniek te integreren met die van KPN. KPN heeft het nieuws zelf nog niet naar buiten gebracht, maar heeft vanmiddag wel het personeel ingelicht.

‘De wijze waarop XS4ALL de komende tijd wordt uitgekleed is schrijnend: er wordt gedaan alsof XS4ALL voorlopig mag blijven. Achter de schermen worden echter tal van zaken al geïntegreerd, wat verdere stappen betekent in het langzame ontmantelingsproces van de afgelopen jaren,’ zo schrijft het actiecomité.

Aanleiding voor de koerswijziging lijkt een onderzoek onder klanten van XS4ALL te zijn, waarin een jaar na de aankondiging van de integratie KPN eindelijk aan klanten heeft gevraagd naar hun mening. De resultaten van dit onderzoek zijn ‘strikt geheim’ verklaard, maar naar verluidt antwoordde zo’n 75 procent van de respondenten dat ze het een probleem vinden dat de dienstverlening van XS4ALL op termijn onder het KPN-merk wordt voortgezet. Daarmee dreigde KPN dus flink wat klanten te verliezen, een proces dat vorig jaar al in gang is gezet toen Telfort werd opgegeven.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.