Ads Top

NLE wil internetmarkt openbreken

Nederlands grootste onafhankelijke energieleverancier NLE betreedt vandaag officieel de telecommarkt. Het bedrijf biedt een alles-in-1-pakket aan met internet, televisie en bellen voor 29,95 euro per maand. Dat is fors minder dan bijvoorbeeld Ziggo.

Het tv pakket omvat alle zenders die men ook bij andere aanbieders aantreft, inclusief pluspakketten waarvoor extra betaald moet worden. Naast Ziggo Sport zit daar ook nog HBO bij.

Het alles-in-1-pakket van NLE is voor de hogere internetsnelheden via een DSL-verbinding het goedkoopste pakket van Nederland, zegt het bedrijf. De klanten van NLE die al energie afnemen zijn als ze ook voor hun alles-in-1-pakket overstappen helemaal goedkoop uit: ze krijgen een extra combikorting van 25 euro. Nieuwe energieklanten die ook telecom erbij nemen krijgen eveneens een korting van 25 euro. En klanten van Nuon, Essent en Eneco die overstappen voor energie krijgen nog een extra korting van 50 euro.

NLE zorgt naar eigen zeggen zelfs voor betere Wifi-dekking in het hele huis, onder meer door gratis een versterker mee te leveren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.