Ads Top

Glasvezelnetwerk industriepark Kraaiven Tilburg van start

Vandaag zal het eerste op Kraaiven gevestigde bedrijf zijn glasvezelverbinding opgeleverd krijgen. Deze belangrijke mijlpaal zal uiteraard een feestelijk tintje krijgen. Bij oplevering van het netwerk zullen alle 280 op Kraaiven gevestigde bedrijven gebruik kunnen maken van een open glasvezelverbinding tegen scherpe aansluittarieven. Bij de start zullen circa 55 aansluitingen geactiveerd worden. Naar verwachting zal het aantal aansluitingen de komende jaren fors stijgen. 

Na een grondige voorbereiding en een gedegen afweging door lokale ondernemers is de aanleg van dit 'revolutionaire' zakelijke glasvezelproject vlak voor de zomer 2016 van start gegaan. Dankzij de inzet en het enthousiasme van de lokale ondernemers en de initiatiefnemers: ondernemersvereniging Kraaiven Vitaal, Teleplaza uit Tilburg, D&G Glasvezeltechniek en FiberRevolution! is het netwerk succesvol tot stand gekomen.


Door de samenwerking is een collectief zakelijk glasnetwerk gerealiseerd wat stratendekkend en volledig open is. Het scherpe maandelijkse vastrechttarief zal bovendien automatisch dalen tot maximaal 30% bij meer aansluitingen. Daarmee profiteren de lokale ondernemers optimaal van hun supersnelle aansluiting en wordt het verdere toekomstige succes gedeeld met deze lokale ondernemers. Alle aangesloten bedrijven krijgen de beschikking over een 'eigen' 1:1 glasvezelverbinding (non-overboekte) met een capaciteit van 50/50, 100/100 of 250/250 Mbps, waarbij het uploaden even snel gaat als het downloaden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.