Ads Top

Eerste glasvezelaansluiting op het Meubelplein in Enschede

De aanleg van glasvezel op het Meubelplein is in volle gang. Op maandag 8 april realiseerde Glaspoort de eerste bedrijfsaansluiting, samen met Jan Willem Haasewinkel van Kvik en Tom Benner van Glaspoort.

Er komt veel kijken bij de aanleg van een glasvezelnetwerk. Aannemer Siers legt voor Glaspoort het glasvezelnetwerk aan. Er wordt bijna 30 kilometer kilometer glasvezel zijn in de grond gelegd op meerdere bedrijventerreinen in Enschede. De montage van de glasvezelaansluitpunten in de  bedrijfspanden is begonnen waarbij Siers ervoor zorgt dat de bedrijfspanden tijdens de  aanlegwerkzaamheden steeds bereikbaar blijven.

Bij de totstandkoming van deze eerste aansluiting werd Kvik symbolisch aangesloten met de grote  groene stekkers. De oude aansluiting gaat pas uit als de nieuwe aansluiting werkt zodat de bedrijven  altijd online blijven.

De aanleg naar de bedrijfspanden en het plaatsen van de glasvezelaansluiting in een pand is  kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Ondernemers die nog geen toestemming  hebben gegeven voor het aansluiten van hun pand kunnen dit doen via de website van Glaspoort. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.