Ads Top

Scarlet verhoogt de snelheid van zijn internetproducten, maar niet de prijs

Scarlet, de Belgische telecomoperator die bekendstaat om zijn toegankelijke en kwaliteitsvolle producten, verhoogt op 1 september 2024 de snelheid van zijn internetproducten verhoogt, zonder de prijs aan te passen.

Scarlet is zich ervan bewust dat de behoeften wel evolueren, maar dat de huishoudbudgetten altijd onder druk staan.

De maximale downloadsnelheid van de onbeperkte internetpacks (Loco, Trio en Trio Mobile) wordt verhoogd van 70 Mbps naar 100 Mbps, terwijl de maximale uploadsnelheid wordt verdubbeld van 10 Mbps naar 20 Mbps.

Door de snelheid van zijn internetproducten te verhogen zonder de prijs aan te passen, blijft Scarlet onbeperkt internet aanbieden voor 34 euro per maand, en de goedkoopste Trio-packs in België, vanaf 42 euro per maand.

Ter herinnering: al deze producten zijn ook compatibel met fiber, voor precies dezelfde prijs, en kunnen gebruikt worden op voorwaarde dat de technologie al in hun woning werd uitgerold.

Voor de meeste intensieve gebruikers zullen de al aanzienlijke snelheden van de Fiber Boost optie verhoogd worden van 200 Mbps naar maximaal 300 Mbps voor downloads en van 20 Mbps naar maximaal 30 Mbps voor uploads.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.