Ads Top

devolo introduceert Repeater 5400 met WiFi 6-turbobooster

Met de WiFi 6 Repeater 5400 maakt de Duitse netwerkspecialist devolo AG elke soort WiFi in huis 'geschikt voor de toekomst'.

De krachtige repeater is overal te plaatsen en brengt stabiel, high-speed internet naar alle hoeken van het huis door middel van snelle WiFi 6 en slimme mesh-functies.

De WiFi 6 Repeater 5400 beschikt over een desktop-framing, waardoor hij in elke ruimte optimaal kan worden geplaatst. Met zijn klassiek witte kleur past hij in ieder interieur, maar hij kan ook als blikvanger dienen. Daarnaast beschikt de repeater over een 4x4-antenneconfiguratie die voor een stabiele WiFi-dekking in huis zorgt en moeiteloos een groot aantal apparaten tegelijk van internet voorziet.

Het mooiste is dat de installatie en configuratie geen speciale technische kennis vereisen en binnen een paar minuten zijn voltooid. Dankzij de praktische WPS-functie hoef je maar één keer op een knop te drukken, waarna de repeater de bestaande WiFi-configuratie van de router overneemt en ‘uitbreidt’ met turbosnelheid.

De devolo WiFi 6 Repeater 5400 is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel en online voor een adviesprijs van 149 euro. devolo biedt drie jaar garantie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.