Ads Top

Online.nl verhoogt prijzen VDSL, maar maakt glasvezel goedkoper

Afgelopen weken werden de jaarlijkse prijswijzigingen van KPN, XS4ALL en Ziggo al bekend, nu volgt ook provider Online.nl.

De VDSL internetabonnementen stijgen met 2,00 euro per maand terwijl alles-in-1 pakketten maar liefst 5,00 euro per maand duurder worden. Opvallend is dat de Online.nl glasvezelabonnementen via het netwerk van KPN fors in prijs zijn verlaagd, constateert internet en tv vergelijker Breedbandwinkel.nl.

De VDSL abonnementen via de vaste telefoonaansluiting worden per 1 juli 2,00 euro duurder per maand. Wanneer internet wordt gecombineerd met interactieve tv gaat het om een prijsstijging van 2,50 euro per maand. Dit ligt redelijk in lijn met de aangekondigde prijsverhogingen van KPN, XS4ALL en Ziggo.

Schokkender is de prijsverhoging op de alles-in-1 pakketten. Hierbij gaat het tarief met maar liefst 5,00 euro per maand omhoog.

De abonnementen in combinatie met digitale tv via Digitenne, wat alleen wordt aangeboden als de internetsnelheid onvoldoende is voor interactieve tv, worden 2,00 euro per maand duurder.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.