Ads Top

Proximus verhoogt uploadsnelheden van vast internet

Proximus heeft voor 1,65 miljoen klanten de uploadsnelheid van hun vaste internetverbinding verhoogd.

In deze moeilijke tijden, waarin internetverbindingen meer dan ooit essentieel zijn om de verschillende behoeften van de gezinsleden te ondersteunen, komt Proximus naar eigen zeggen tegemoet aan een sterke toename van het gebruik van vast internet.

In de toekomst zal de uitrol van het glasvezelnetwerk van Proximus een significante verdere verhoging van zowel de upload- als de downloadsnelheid met zich meebrengen.

Op 31 maart kondigde Proximus aan dat het de uitrol van fiber in de komende jaren aanzienlijk versnelt, met de ambitie om 2,4 miljoen woningen aan te sluiten tegen 2025.

Concreet werden de maximale uploadsnelheden van de volgende internetproducten gewijzigd:

Klanten met Internet Start zien hun maximale uploadsnelheid tijdelijk verhoogd van 4 Mbps naar 20 Mbps, en dit ten minste voor de duur van de huidige coronamaatregelen.
Klanten met Internet Comfort (onder meer inbegrepen in Minimus-packs en in Epic combo light) kunnen rekenen op een permanente verhoging van hun maximale uploadsnelheid van 6 Mbps naar 20 Mbps.

Klanten met Internet Maxi (inbegrepen in alle Tuttimus- en Familus-packs en in Epic combo full) kunnen rekenen op een permanente verhoging van hun maximale uploadsnelheid van 15 Mbps naar 20 Mbps.

Klanten met Bizz Internet (inbegrepen in een Bizz All-in pack) kunnen rekenen op een permanente verhoging van hun maximale uploadsnelheid van 20 Mbps naar 30 Mbps.

Ook de klanten op het Fiber-netwerk werden geüpgraded. De uploadsnelheid werd opgetrokken naar 20 Mbps voor Internet Start Fiber, naar 30 Mbps voor Internet Maxi Fiber en naar 50 Mbps voor Bizz Internet Fiber en voor alle klanten met de Fiber Boost snelheidsoptie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.