Ads Top

FiberNH nadert laatste weekend vraagbundeling: erop of eronder

Met 26 procent aanmeldingen is FiberNH net over de helft van het minimale benodigde percentage van 50 procent. Inwoners van het buitengebied van Langedijk, Schagen en Den Helder hebben nog tot maandag 4 maart om hun aanmelding definitief te maken. Toch is het glas nog steeds halfvol bij de glasvezelaanbieder, die zich klaarmaakt voor de eindsprint.

In de gemeenten Schagen en Den Helder is mededinger Kabeltex ook nog in de race. Daardoor hebben inwoners uit deze buitengebied nu zelfs de mogelijkheid om zich bij beide bedrijven РFiberNH en Kabeltex- aan te melden. Omdat er uiteindelijk maar ̩̩n glasvezelnetwerk zal worden gerealiseerd, kunnen inwoners zich hiermee verzekeren van een aansluiting.

Toch zitten er weldegelijk verschillen tussen het aanbod van de twee: met name in de mogelijkheden voor het meenemen van KPN diensten (e-mailbehoud, nummerbehoud, en voordelen voor mobiele KPN abonnementen) en de hoogte van de afkoop vastrechtvergoeding (€1.950 versus €2.700). In de gemeente Langedijk werd FiberNH onlangs al de officiële voorkeurspartij van de gemeente.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.