Ads Top

Eurofiber verbindt locaties Woonzorg Flevoland

Eurofiber gaat de twaalf locaties van Woonzorg Flevoland met elkaar verbinden. De oplevering van het ELAN-netwerk over glasvezel vindt plaats in oktober. Het contract heeft een looptijd van vijf jaar.

Toename van het gebruik van multimedia en de vraag naar domoticatoepassingen zijn voor Woonzorg Flevoland aanleiding om de digitale infrastructuur een upgrade te geven. Hierbij kiest de zorgorganisatie voor een ELAN-netwerk van Eurofiber.


De digitalisering in de zorgsector gaat snel. Teams moeten 24 uur per dag beschikken over alle mogelijke data. Daarbij is ‘downtime’ geen optie meer. Als systemen eruit liggen, komt de continuïteit in gevaar. Glasvezelverbindingen zorgen dat (virtuele) toepassingen en data altijd snel en veilig beschikbaar zijn. Van elektronische patiëntendossiers, video’s voor online overleg tot het op afstand uitlezen van meetapparatuur bij bewoners en klanten in de thuiszorg. Real-time, zonder vertraging. 85 procent van alle ziekenhuizen en meer dan de helft van alle grote zorginstellingen in Nederland zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk van Eurofiber.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.