Ads Top

Delta investeert in buitengebied

DELTA investeert het komende jaar in betrouwbaar en snel internet voor inwoners en bedrijven in de Zeeuwse buitengebieden van Borssele, Veere, Reimerswaal, Goes, Terneuzen en Hulst. De samenwerking met partner Greenet wordt geïntensiveerd. Op 28 november start DELTA in Borssele met het eerste vraagbundelingstraject om Zeeuwse buitengebied bewoners te informeren.

DELTA en Greenet hebben de expertise van beide partijen gebundeld waardoor een betrouwbaar vast-draadloos netwerk wordt gerealiseerd met internetsnelheden tot 50 MB/s (download). DELTA verzorgt de glasvezelverbindingen en is eigenaar van het netwerk. Greenet realiseert het vast-draadloos netwerk voor DELTA.

Inwoners en ondernemers in de buitengebieden worden door drie lokale werkgroepen uitgenodigd voor informatiebijeenkomsten. DELTA geeft uitgebreide informatie en presenteert de mogelijkheden om aangesloten te worden. Snelle beslissers maken gebruik van 200 euro aansluitsubsidie per adres en krijgen 100 euro korting op installatie en apparatuur. Uiterlijk 1 februari volgend jaar wil DELTA de interesse in snel internet in beeld hebben.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.