Ads Top

Regio-Glasvezel legt nieuw zakelijk glasvezelnetwerk aan op bedrijventerrein Bakestein Zwijndrecht

Na overleg met de ondernemersvereniging van bedrijventerrein Bakestein en parkmanager Dick Groen van Parktrust, heeft Regio-Glasvezel de voorkeur gekregen voor het aanleggen van een nieuw zakelijk glasvezelnetwerk op bedrijventerrein Bakestein in Zwijndrecht.

Het was veel ondernemers een doorn in het oog. Wilde je internet via glasvezel, dan liep je op Bakestein tegen hoge maandelijkse kosten aan. Afhankelijk van de bedrijfslocatie kwamen daar ook nog eens hoge aansluitkosten bij. Dat is nu voorbij. Na een zeer succesvolle vraagbundeling gaat Regio-Glasvezel binnenkort beginnen met de aanleg van een collectief glasvezelnetwerk.

Parkmanager Dick Groen (ParkTrust) is het project opgestart na klachten van diverse ondernemers. Deze ondernemers wilden graag een snelle internet verbinding maar liepen tegen hoge aansluitkosten aan. In overleg met Wim Stam, voorzitter van de Coöperatie Parkmanagement Bakestein, werd contact gezocht met aanbieders van glasvezel en al gauw werd duidelijk dat er bij voldoende “deelnemers” een aanzienlijk lagere tariefstelling mogelijk was via Regio-Glasvezel.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.