Ads Top

FiberRevolution legt glasvezel in Heemskerk

FiberRevolution Nederland gaat deze maand starten met de aanleg van een nieuw en volledig open zakelijke glasvezelnetwerk op bedrijvenpark De Trompet in Heemskerk.

Via een ondergronds mantelbuizenstelsel wordt op Trompet1, waar in totaal 155 bedrijven gevestigd zijn, gestart met een collectief glasvezelnetwerk wat naar verwachting met ingang van 1 september live zal zijn. Door het stratendekkende ontwerp zullen alle gevestigde bedrijven (op termijn) gebruik kunnen maken van betaalbaar en open glasvezel. Elk aangesloten bedrijf krijgt de beschikking over een ‘eigen’ non-overbooked (dus 1:1) Ethernet capaciteit van 50/50, 100/100 of 250/250 Mbps. Hiermee is elke aangesloten ondernemer klaar voor de toekomst.

Samen met haar partner TelePlaza verzorgt FiberRevolution een naadloze en kosteloze overgang van de huidige lokale ADSL naar het nieuwe collectieve glasvezelnetwerk. Lokale organisaties met lopende glasvezelcontracten krijgen bovendien maximaal 18 maanden de tijd om over te stappen en kunnen daarom toch nu al gebruik maken van de "Laatste Kans" actie: geen aansluitkosten en de eerste drie maanden een korting van 50% op het maandtarief.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.