Ads Top

Fiber Nederland verlaagt tijdelijk de prijzen van glasvezel internet

Fiber Nederland verlaagt tijdelijk zijn prijzen voor haar glasvezeldiensten, zogenaamd vanwege de fusieproblemen bij Ziggo. Vorige maand lanceerde Fiber Nederland een soortgelijke actie, toen Ziggo aankondigde haar prijzen te verhogen. Er werd toen volgens de glasvezelaanbieder gestrooid met verschillende feiten over loonsverhogingen van de top-managers en het schrappen van banen door de fusie. Deze ‘ Vaste-Prijs-Garantie’ actie werd zelfs landelijk op televisie ondersteund.

Alle all-in-one pakketten die worden aangeboden door Fiber Nederland zijn deze maand in de aanbieding. De eerste drie maanden is de prijs verlaagd naar 34,95 euro per maand. Bestelt men daarbij ook interactieve TV, dan is dat de eerste drie maanden zelfs gratis. De pakketten variëren normaal in prijs van 44,95 tot en met 79,95 euro.

Fiber Nederland biedt verschillende glasvezel pakketten aan op basis van snelheden en extra opties. De alles in 1 pakketten zijn er in 4 varianten en bevatten allen internet via glasvezel, digitale tv en telefonie. Het verschil zit hem voornamelijk in de snelheid. Zo is er de All-in-one Basis met een snelheid van 30 Mb/s – de All-in-one Snel met 50 Mb/s – de All-in-one Supersnel met snelheden van 100 Mb/s en dan is er ook nog het pakket All-In-One Ultrasnel met een snelheid van 500 Mb/s.
 In bepaalde plaatsen is zelfs een 1 Gigabit verbinding beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.