Ads Top

DELTA breidt pilot WifiSpots uit in Zeeland

DELTA zette maandag een nieuwe stap in het uitrollen van Wifispots. Afgelopen zomer startte het Zeeuwse bedtijf met het beschikbaar stellen van WifiSpots in Vlissingen. Naar aanleiding van deze proef heeft DELTA besloten de pilot stapsgewijs verder uit te breiden in Zeeland. De komende dagen ontvangen internetklanten van DELTA in Zeeuws Vlaanderen meer informatie over deelname aan WifiSpots.

Alle Wifi-modems van internetklanten van DELTA vormen samen het Zeeuwse WifiSpots netwerk. Hiermee worden klanten zelf gastheer of gastvrouw van een WifiSpot. Andere internetklanten van DELTA kunnen hier gebruik van maken.

In Vlissingen kunnen internetklanten van DELTA al sinds afgelopen zomer gebruik maken van WifiSpots. Op 21 november start de uitrol naar de rest van de internetklanten van DELTA. Klanten ontvangen ruim van te voren informatie. Zo hebben klanten voldoende tijd om aanvullende informatie te verzamelen en te bepalen of ze wel of niet willen deelnemen aan het netwerk.
Privacy en snelheid

De privacy en internetsnelheid van de gastheer of gastvrouw zijn gewaarborgd. Het WifiSpots netwerk is namelijk gescheiden van de privéverbinding. De ‘openbare’ Wifi-verbinding wordt standaard beschikbaar gesteld voor gebruik door andere klanten. Wanneer eigenaren van een Wifi-modem geen onderdeel willen uitmaken van het WifiSpots netwerk, kunnen zij dit bij DELTA aangeven. Klanten die de ‘openbare’ verbinding van het Wifi-modem niet beschikbaar stellen voor gebruik door andere klanten, kunnen zelf ook geen gebruik maken van WifiSpots.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.