Ads Top

Eerste wijkcentrale in Coevorden geplaatst

Morgen begint Reggefiber in Coevorden met de aanleg van het glasvezelnetwerk. Voorafgaand aan de graafwerkzaamheden, is vandaag de eerste wijkcentrale geplaatst. Naar verwachting zal het hele traject ongeveer negen maanden in beslag nemen
Een belangrijk onderdeel bij het aanleggen van het glasvezelnetwerk is de wijkcentrale. Een wijkcentrale is een verdeelpunt waar alle glasvezelverbindingen bij elkaar komen. Vanaf deze wijkcentrale lopen er glasvezelkabels richting elke woning. Op deze manier krijgt elke woning een eigen verbinding op het glasvezelnetwerk. In Coevorden is er op vrijdag 28 februari een eerste wijkcentrale geplaatst aan de Dr. J.C. Homanstraat.
Ongeveer 4 weken voordat de graafwerkzaamheden in een straat starten, ontvangen bewoners een informatiepakket. Hierin legt Reggefiber uit hoe de aanleg van het glasvezelnetwerk in zijn werk gaat. In het informatiepakket is voor bewoners zonder een glasvezelabonnement tevens een aansluitkaart bijgesloten, waarmee toestemming voor een aansluiting kenbaar kan worden gemaakt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.