Ads Top

Glasvezel vordert in Someren en Asten

Reggefiber is volop bezig met de aanleg van glasvezel in Someren en al klaar met de aanleg in Asten.
Naar verwachting zijn alle woningen binnen het aansluitgebied van Asten en Someren voor het einde van november aangesloten op glasvezel.
Met een glasvezelmodem in de woning kan er gebruik worden gemaakt van dit hypermoderne netwerk. Reggefiber organiseert twee aansluitdagen om te demonstreren hoe gemakkelijk apparatuur in de woning aangesloten kan worden op het glasvezelmodem.
De laatste stap voor Reggefiber bij de aanleg van glasvezel, is het installeren van een glasvezelmodem in de woning. De aansluiting is dan technisch gereed voor gebruik. Indien inwoners een glasvezelabonnement hebben afgesloten, activeert de serviceprovider de aansluiting. Daarna kan de apparatuur (voor internet, tv en telefonie) aangesloten worden en kan er gebruik worden gemaakt van de glasvezeldiensten. Het aansluiten van de apparatuur kan door de monteur van de serviceprovider verzorgd worden, maar inwoners kunnen dit ook zelf doen.
Om inwoners van Asten en Someren te helpen en te laten zien hoe eenvoudig het aansluiten van de apparatuur is, houdt Reggefiber twee aansluitdagen. Een deskundige medewerker laat stap voor stap zien hoe het aansluiten van de apparatuur op het glasvezelmodem in zijn werk gaat.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.