Ads Top

Zakelijke Alles-in-1-pakketten van Ziggo bij Makro

Ziggo gaat een samenwerking aan met Makro en Phone House. In de Makro vestigingen kan de Makro klant sinds 13 november in de Phone House shop-in-shop advies krijgen en een zakelijk internetpakket kopen van Ziggo Zakelijk. Ondernemende klanten die het pakket op deze manier aanschaffen, ontvangen een Makro waardebon tot 100 euro.
Makro is met 1 miljoen ondernemers, verenigingen en stichtingen als klant een one-stop-shop voor ondernemend Nederland. Een superieur internetpakket vormt een belangrijke uitbreiding van het assortiment en de dienstverlening van de Makro.In deze unieke samenwerking is een aantrekkelijk zakelijk Alles-in-1-pakket samengesteld. Een pakket met supersnel internet tot 120 Mbit/s (veel sneller dan ADSL), draadloos internet, 2 telefoonlijnen, digitale tv en radio. Daarnaast kan dit pakket nog worden aangevuld met extra diensten zoals Pin & Chip en 'VolopBellen'. Speciaal voor de ondernemer is er een zakelijke helpdesk en krijgt hij een btw factuur.
In ieder van de 17 Makro vestigingen bevindt zich Phone House waar ondernemers met een Makro-pas advies krijgen over zakelijke Alles-in-1 pakketten van Ziggo Zakelijk of UPC Business. De aanbieding geldt voor alle 3 de zakelijke varianten van zowel Ziggo Zakelijk als UPC Business.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.