Ads Top

Koning & Hartman als eerste aangesloten op Reggefiber Bouwportaal Webservice

Koning & Hartman is als eerste Fiber to the Home aannemer in Nederland aangesloten op de Reggefiber Bouwportaal B2B Webservice. Dankzij deze primeur zet Koning & Hartman een grote stap op het vlak van workflow-efficiency bij glasvezelprojecten.
De afdeling Network Services van Koning & Hartman realiseert in opdracht van Reggefiber meerdere Fiber to the Home (FttH) projecten op diverse locaties in Nederland. Koning & Hartman ontvangt met betrekking tot deze projecten dagelijks tientallen opdrachten van Reggefiber, die vanaf nu volledig automatisch in het workflow-proces worden ingevoerd en verwerkt.
Dankzij de koppeling tussen de systemen van Koning & Hartman en het Reggefiber Bouwportaal worden de bouw- en beheergegevens altijd op de juiste plaats in het systeem ingevoerd, wordt standaard de juiste workflow-template gebruikt en zijn de gegevens in de workflow altijd up-to-date. Bovendien worden alle statusovergangen binnen een project, inclusief bijbehorende codes, automatisch gemeld aan het Reggefiber Bouwportaal, waardoor handmatige handelingen verleden tijd zijn.
 
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.