Ads Top

Koning & Hartman ontvangt glasvezel opdrachten

Glasvezelspecialist Koning & Hartman heeft wederom grote projecten gescoord voor het leggen van glasvezelnetwerken in diverse gemeenten ter waarde van 25 miljoen euro. In onder andere Barneveld-Voorthuizen, Lingewaard en in Nijmegen sluit Koning & Hartman, in opdracht van Reggefiber, 33.500 huishoudens aan op glasvezel.
De vraag naar glasvezelnetwerken met grote bandbreedte en snelle internetverbindingen groeit hard. Ook het onderhoud aan bestaande kabelnetwerken wordt steeds belangrijker. Koning & Hartman realiseert kabelprojecten in nieuwbouw- en renovatiegebieden, verglazingsprojecten van gemeenten en is gespecialiseerd in het geschikt maken van bestaande breedband infrastructuren voor triple-play (tv, radio & internet).
De 33.500 huishoudens in bovengenoemde gebieden kunnen over maximaal 1.5 jaar allen gebruik maken van een supersnelle glasvezelaansluiting voor televisie, internet en bellen. In Barneveld-Voorthuizen betreft het 14,349 aansluitingen. De werkzaamheden zijn gestart op 7 mei met een doorlooptijd van 1 jaar. In Lingewaard gaat het om 17,707 aansluitingen en is Koning & Hartman begonnen met de aanleg op 4 juni en zal hier over 15 maanden klaar zijn. In Nijmegen wordt er gewerkt aan een uitbreiding van het glasvezelnetwerk in het gebied Oost waar 1400 aansluitingen gerealiseerd worden binnen 8 weken. Na de zomervakantie zal de uitrol in Nijmegen mogelijk vervolgd worden met de aanleg van glasvezel in een aantal aangrenzende wijken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.