Ads Top

NETGEAR lanceert eerste Nighthawk-router met WiFi 7

NETGEAR heeft eerste router met WiFi 7-technologie gelanceerd. De Nighthawk RS700S-router is de nieuwste toevoeging aan de Nighthawk-lijn van de netwerkspecialist.

Steeds meer apparaten worden op het WiFi-netwerk aangesloten, wat betekent dat de WiFi-vereisten van moderne huizen de grenzen van de huidige WiFi-normen verleggen. HD Zoom-gesprekken, 4K-/8K-videostreaming, hybride werken, maar ook interactieve real-time gaming en AR/VR-toepassingen zijn inmiddels niet meer weg te denken. Om aan de toenemende vraag te voldoen moet WiFi zich ontwikkelen om hogere snelheden, lagere latentie en grotere capaciteit te ondersteunen. Waar WiFi 6E de 6GHz-band openstelde als een snelweg voor de nieuwste, snelste apparaten, maakt de nieuwste WiFi -technologie die belofte waardoor voor ongekende snelheden en prestaties te zorgen.

NETGEAR's RS700S-router, aangedreven door Broadcoms BCM6726/3 WiFi 7 System On a Chip (SOC), haalt snelheden tot 19Gbps. De tri-band WiFi 7-router, van de makers van tri-band technologie, zorgt voor een drastische afname van latentie bij AR/VR gaming, 8K streaming en versoepelt UHD Zoom-gesprekken. De RS700S heeft ook een 10Gb-internetpoort om de snelle hedendaagse internetsnelheden te ondersteunen, evenals een 10Gb- en vier 1Gb LAN-poorten voor verbeterde bekabelde verbindingen.

De Nighthawk RS700S-router heeft een nieuwe, slanke behuizing met krachtige antennes die 360 graden dekking bieden, zo kan de router tot 200 apparaten tegelijkertijd in het hele huis ondersteunen. Het 3D-antenneontwerp biedt de beste verbinding voor alle soorten huizen, van uitgestrekte boerderijen tot flatgebouwen met meerdere verdiepingen. Zorgvuldig ontworpen radiofrequentiecircuits sturen maximaal vermogen om WiFi-signalen naar het verste bereik te sturen. Dit reikt tot wel 250m². Dankzij het nieuwe, subtiele uiterlijk, staat de router ook onopvallend op een boekenplank of tafelblad.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.