Ads Top

19.000 Haagse huishoudens worden door T-Mobile en Open Dutch Fiber voorzien van glasvezel

19.000 huishoudens in het Laakkwartier in Den Haag krijgen toegang tot glasvezel van T-Mobile Nederland en Open Dutch Fiber. Naar verwachting kunnen de eerste huishoudens vanaf januari 2023 gebruikmaken van internet via glasvezel met up- en downloadsnelheden tot 1 Gigabit per seconde (Gbps).

De 19.000 huishoudens zijn verdeeld over de wijken: Rivierenbuurt, Huygenspark, Laakhaven, Laakkwartier-Oost en Noordpolderbuurt. De werkzaamheden zijn onder leiding van Open Dutch Fiber gestart. Voor bewoners die op de hoogte willen blijven van het aanlegproces en meer willen weten over de specifieke gebieden in Den Haag is een speciale pagina ontwikkeld met meer informatie.

Alle Haagse woningen zo snel mogelijk aansluiten op glasvezel, met zo min mogelijk overlast voor de inwoners. Een speciale uitrolplanning en een getekende overeenkomst tussen de gemeente Den Haag, Open Dutch Fiber/T-Mobile en KPN gaan ervoor zorgen dat in de tweede helft van 2023 alle huishoudens in Den Haag zijn voorzien van glasvezel. Zo hebben ook Open Dutch Fiber en T-Mobile de ambitie om de komende jaren door heel Den Haag veel huishoudens op glasvezel aan te sluiten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.