Ads Top

T-Mobile en Open Dutch Fiber voorzien ruim 33.000 huishoudens in Beverwijk en Heemskerk van glasvezel

T-Mobile Nederland gaat samen met Open Dutch Fiber supersnel internet via glasvezel aanbieden bij meer dan 33.000 huishoudens in Beverwijk en Heemskerk.

Naar verwachting kunnen de eerste huishoudens vanaf juni 2022 gebruikmaken van internet via glasvezel met up- en downloadsnelheden tot 1 Gigabit per seconde (Gbps).

In verschillende wijken waar nog geen glasvezelnetwerk ligt wordt glasvezel aangelegd. Dit gebeurt in Beverwijk in de wijken Centrum, Vondelkwartier, Prinsenhof, Warande, Kuenenplein, Westertuinen, Meerestein, Oosterwijk en Zwaansmeer. In Heemskerk zijn dat Heemskerk-dorp, Commandeurs, Marquette, Hofland, Oosterwijk, Zuidbroek, Heemskerkerduin, Noorddorp, Poelenburg, Oosterzij, Noordbroek, De Trompet, Kerkbeek, Assumburg, Hoogdorp en Waterakkers.

In Beverwijk starten de werkzaamheden in april 2022 en in Heemskerk naar verwachting in mei 2022. In juni 2022 worden de eerste woningen aangesloten in Beverwijk. In Heemskerk gebeurt dit na de bouwvak. Bewoners die te maken krijgen met de werkzaamheden voor de aanleg van glasvezel worden op de hoogte gebracht door T-Mobile en Open Dutch Fiber.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.