Ads Top

Ziggo introduceert SmartWifi

Met SmartWifi introduceert Ziggo een nieuwe aanbod van slimme Wifi-producten. Klanten krijgen de keus uit twee SmartWifi-pakketten. De reguliere SmartWifi voorkomt het wegvallen van het signaal wanneer een klant binnenshuis beweegt. Zo verloopt wandelend videobellen en mailen een stuk makkelijker.

Ziggo biedt ook een SmartWifi-pakket dat gebruikmaakt van Wifi 6. Deze technologie heeft dezelfde voordelen, maar biedt daarnaast meer snelheid en capaciteit en een mindere vertraging. Dat vergroot het gemak waarmee de klant films streamt terwijl zijn huisgenoten zitten te gamen. Ook het aanzetten of programmeren van huishoudelijke apparaten die gebruikmaken van wifi, zoals de wasmachine of de deurbel, zal vloeiender verlopen.

Ziggo-klanten kunnen al upgraden naar Wifi 6 met een smart Wifibooster-startpakket met één Wifibooster; de TP Link Deco X20 voor 99,95 euro. Naar behoefte is dit pakket uit te breiden met meerdere boosters. Voor Wifi in het hele huis is er ook een smart Wifibooster set verkrijgbaar bestaande uit 3 stuks. Deze TP Link Deco M4 set is voorzien van Wifi 5 technologie en kost 99,95 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.