Ads Top

Orange Belgium geeft boost aan connectiviteit binnenshuis met intelligente wifi: Mesh WiFi

Om naadloze connectiviteit binnenshuis te garanderen, lanceert Orange Belgium Mesh WiFi, een nieuwe, slimme technologie die het signaal van zijn LOVE klanten versterkt.

Steeds meer Belgische klanten stuiten op problemen met hun Wifibereik binnenshuis, onder andere door alsmaar beter geïsoleerde woningen en nieuwe bouwnormen.

Orange Belgium wil zijn LOVE klanten gemoedsrust geven met naadloze connectiviteit overal in huis en brengt daarom een nieuwe hardwareoplossing op de markt: Mesh WiFi.

Volgens een enquête van Orange Belgium vindt wel 90 procent van alle klanten een Wofisignaal in elke kamer belangrijk tot uiterst belangrijk. 53 procent van deze groep verwacht ook Wifi-ontvangst in de tuin of op het terras, 17 procent zelfs op zolder en 9 procent in de kelder. Aan die verwachtingen kunnen klassieke modems en routers niet altijd voldoen. Hun signaalsterkte wordt immers beperkt door Europese regelgeving en vaak worden ze ook niet optimaal geplaatst voor een goede Wifi-ontvangst in belangrijkste kamers van het huis.

Het voornaamste verschil met andere Wifiversterkers op de markt? De modules staan onderling in constante communicatie, zodat het systeem actief de beste beschikbare verbinding zoekt. Het bepaalt welke Mesh-module en welke Wifiband moeten worden gebruikt en voorkomt dat het signaal wordt onderbroken wanneer de klant zich verplaatst.

De klant kan ook het aantal modules kiezen voor zijn huis. De Mesh WiFi komt op de markt aan een zeer competitieve prijs van 99,95 euro voor 2 modules, 139,95 euro voor drie en vervolgens 69,95 euro per bijkomende module. De klant betaalt geen huur, hij betaalt gewoon de aankoopprijs.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.