Ads Top

KT Waalre introduceert KPN en andere providers

Nog dit jaar breidt KT Waalre haar glasvezelnetwerk uit in de gemeente Waalre, waaronder de buitengebieden. Bovendien krijgen de glasvezelaansluitingen door een unieke samenwerking met KPN keuze uit een groter aanbod dienstaanbieders. KT Waalre onderstreept daarmee haar rol als open en onafhankelijk netwerk.

In de afgelopen maanden hebben KT Waalre en KPN gesprekken gevoerd om samen te gaan werken. Hierbij is het uitgangspunt genomen dat KPN haar eigen portfolio en dat van een groot aantal andere dienstaanbieders beschikbaar maakt op het glasvezelnetwerk van KT Waalre. Deze gesprekken zijn inmiddels succesvol afgerond; vandaag hebben KT Waalre en KPN een overeenkomst getekend. Hierdoor krijgen de bewoners en bedrijven nog meer keuze op het glasvezelnetwerk van KT Waalre. KPN kan door de unieke samenwerking met KTWaalre haar diensten binnenkort ook voor de inwoners van Waalre op een toekomstvaste infrastructuur leveren.

Gelijktijdig presenteert KT Waalre de uitbreiding van haar glasvezelnetwerk. Nog dit jaar wordt gestart met de aanleg van glasvezel voor bewoners en bedrijven in de overgebleven gebieden binnen de bebouwde kom en in het buitengebied. Jos van Best, directeur KT Waalre, licht toe: “De voorbereidingen van het netwerk zijn gestart en de bouw zal starten in het vierde kwartaal van dit jaar. De exacte datum wordt nog bekend gemaakt.” Ook KPN verwacht in het vierde kwartaal 2019 haar diensten beschikbaar te kunnen stellen, op zowel het bestaande netwerk als de nieuw te bouwen netwerken. KPN zal de bewoners hier te zijner tijd persoonlijk over informeren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.