Ads Top

Ziggo verhoogt uploadsnelheid zakelijke klanten tot 50 Mbit/s

Ziggo verhoogt de snelheid van een aantal van zijn zakelijke internetabonnementen en speelt daarbij in op de behoeften van ondernemers. Onderzoek wijst uit dat klanten supersnel internet een belangrijke graadmeter vinden bij het kiezen van een abonnement. Zo biedt Ziggo nu de hoogste zakelijke uploadsnelheid van 50 Mbit/s aan alle klanten die kiezen voor een Max abonnement. De downloadsnelheid van dit Max abonnement is 500 Mbit/s. De prijzen van de internetabonnementen blijven ongewijzigd.

Vanaf begin oktober zijn de nieuwe snelheden beschikbaar. Uit onderzoek van Ziggo blijkt dat klanten een goede service in combinatie met een snel en betrouwbaar netwerk als belangrijke factoren zien wanneer zij voor een abonnement kiezen. Ook verwachten klanten dat daar een relatief laag maandbedrag tegenover staat.

De uploadsnelheid van het Complete pakket wordt verhoogd naar 40 Mbit/s en de downloadsnelheid van 180 Mbit/s naar 250 Mbit/s. Bij het Plus abonnement wordt de downloadsnelheid verhoogt naar 350 Mbit/s.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.