Ads Top

Nieuwbouwwoningen direct met internetverbinding opgeleverd

Bouwbedrijf Heijmans en internetprovider XS4ALL zijn een samenwerking gestart om woningen met kant-en-klare internetverbinding op te leveren. Bewoners kunnen zo direct na oplevering het internet op, televisie kijken, bellen en apparatuur in hun huis op afstand besturen. Heijmans werkt samen met XS4ALL omdat de internetprovider flexibel en klantgericht is. De installatie van internet kan zo geïntegreerd worden met de oplevering van de nieuwbouwwoning. De partijen zullen de komende drie jaar samenwerken bij verschillende bouwprojecten.

Internet is tegenwoordig net zo vanzelfsprekend als elektriciteit en stromend water. Huishoudelijke apparatuur zoals thermostaten, verlichting, alarmsystemen en deurbellen zijn steeds vaker via het internet te bedienen. Het Internet Of Things speelt zo een belangrijke rol in het energiezuiniger en veiliger maken van huizen. Een betrouwbare internetverbinding die altijd functioneert is dan ook van groot belang bij nieuwe woningen. Ook omdat uit metingen van de Consumentenbond blijkt dat XS4ALL al jarenlang het laagste storingspercentage van alle Nederlandse providers heeft, kiest Heijmans de samenwerking met de provider.

Heijmans en XS4ALL gaan een samenwerking aan van drie jaar. Nieuwe bewoners mogen zelf kiezen of hun huis wel of niet met kant-en-klaar internet wordt opgeleverd. De eerste kopers hebben inmiddels positief gereageerd en onlangs zijn hun huizen met internetverbinding opgeleverd. XS4ALL zet haar expertise ook in om samen met Heijmans nieuwe huizen structureel geschikt te maken voor storingsvrij en veilig internet.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.