Ads Top

KPN en Fon starten met uitrol landelijk KPN WiFi netwerk

Samen met de internationale partner Fon is KPN gestart met de uitrol van het KPN WiFi netwerk in heel Nederland. Met KPN WiFi kunnen mobiele en vaste klanten buitenshuis gratis internetten op HotSpots.

KPN WiFi wordt uitgerold op modems die geschikt zijn voor deze dienst. Klanten worden hierover vooraf per brief geïnformeerd. Dit zal naar verwachting in september zijn afgerond.

Klanten die een stukje van hun eigen WiFi delen met andere gebruikers kunnen gratis internetten op alle HotSpots wereldwijd. Er zijn nu ongeveer 13 miljoen Fon HotSpots wereldwijd, onder meer in landen als Frankrijk, België, Portugal en Groot-Brittannië. Fon heeft de ambitie om eind 2016 al 35 miljoen HotSpots wereldwijd te hebben.

Ook klanten met een mobiel abonnement en klanten die geen geschikt modem voor KPN WiFi hebben, krijgen toegang tot de HotSpots, maar dan alleen in Nederland. Op dit moment zijn er 250 duizend HotSpots beschikbaar in Nederland. KPN verwacht dat er eind dit jaar al in totaal 1 miljoen HotSpots zijn waar onze klanten gratis gebruik van kunnen maken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.