Ads Top

Apeldoorn Welgelegen wordt aangesloten op glasvezelnetwerk

De uitslag is duidelijk: Apeldoorn Welgelegen heeft gekozen voor glasvezel. Voldoende huishoudens hebben ‘ja’ gezegd tegen glasvezel waardoor dit ‘next generation’ netwerk aangelegd wordt in de wijken Welgelegen, Osseveld West, Sluisoord en Zevenhuizen. Dankzij de vele aanmeldingen zal Reggefiber iedere woning binnen het aansluitgebied voorzien van een glasvezelaansluiting. Binnenkort start Reggefiber met de aanleg van dit netwerk.
Binnenkort gaat Reggefiber beginnen met de aanleg van het netwerk. Iedere woning binnen het aansluitgebied wordt voorzien van een eigen aansluiting. Reggefiber brengt voor het plaatsen van de glasvezelmodem en de aanleg van het glasvezelnetwerk geen kosten in rekening. De verwachting is dat de graafwerkzaamheden tot september zullen duren.
Huishoudens met een glasvezelabonnement geven automatisch toestemming voor de aansluiting in de woning en de werkzaamheden die daarmee gepaard gaan. Ieder huishouden zonder glasvezelabonnement ontvangt nog een informatiepakket van Reggefiber. Daarin zit een antwoordkaart waarmee toestemming gegeven kan worden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.