Ads Top

Interconnect introduceert Ethernet over DSL

Interconnect heeft haar aanbod zakelijke breedbandverbindingen uitgebreid met Ethernet over DSL. Ethernet over DSL omvat technieken zoals VDSL2 en SDSL.bis. Deze verbindingen kunnen snelheden tot 40 Mbit/s bereiken over het bestaande kopernetwerk. Hiermee overbrugt Ethernet over DSL de kloof tussen traditioneel ADSL en glasvezel.
Ondanks de groei van glasvezel, is DSL nog steeds het meest gebruikte type internetverbinding voor ondernemingen. De drie nieuwe verbindingstypes bieden een significante verhoging van de bandbreedte die met DSL behaald kan worden. Zowel de download als de uploadsnelheid zijn een veelvoud van wat voorheen haalbaar was.
Ethernet over DSL is daardoor zeer geschikt voor zakelijke toepassingen zoals Voice over IP en Het Nieuwe Werken. Door de hogere bandbreedte op DSL kunnen meer organisaties gebruik maken van dergelijke toepassingen. En omdat er van ethernet technologie gebruik gemaakt wordt, is het eenvoudiger om data te scheiden. Bijvoorbeeld om telefoonverkeer te scheiden van het overige internetverkeer.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.