Ads Top

OneXS versterkt team

Aanbieder OneXS breidt het managementteam uit met Jeroen Nauta. Als Channel Sales Manager gaat Nauta zich onder meer richten op de samenwerking met nieuwe partners om de groeidoelstellingen te realiseren. Nauta, geen onbekende in de telecomwereld, maakte 1 februari de overstap naar OneXS vanwege de innovatieve ontwikkelingen die zijn nieuwe werkgever hoog op de agenda heeft staan.
OneXS heeft de ambitie om te groeien. Nauta: 'Ik ga me met een team richten op acceleratie. We willen  meer omzet realiseren met de bestaande partners, maar bovenal groeien door het partnerkanaal uit te breiden.'
Eerder werkte Nauta negen jaar bij KPN in sales- en distributiefuncties op managementniveau. Hier was Nauta als sales- en marketingmanager onder meer verantwoordelijk voor de vaste- en mobiele dienstverlening alsmede  voor nieuwe business segmenten als machine to machine communicatie. Ook werkte hij voor een telecombedrijf op de Nederlandse Antillen. Meest recent was Nauta werkzaam voor Atlantic Telecom als Business Development Manager.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.