Ads Top

Ziggo sluit zich niet aan bij glasvezel Woensdrecht

Kabelbedrijf Ziggo gaat niet in op de uitnodiging van glasvezelbedrijf Reggefiber om aan te sluiten op een toekomstig glasvezelnetwerk in de gemeente Woensdrecht. Ziggo zegt reeds glasvezelsnelheden te kunnen bieden. De gemeente Woensdrecht sprak vorige week de ambitie uit een glazvezelnetwerk in januari 2013 operationeel te hebben, vooropgesteld dat dertig procent van de Woensdrechtenaren eind april een voorstander blijkt te zijn.

3 opmerkingen:

 1. Glasvezel is ook maar een tijdelijke bevlieging. De voorzieningen en mogelijkheden die Ziggo heeft zijn inderdaad toereikend genoeg om de vraag aan te kunnen voor elke dienst die jij maar kunt bedenken. Snelheid zal voor de meeste gebruikers toch geen issue zijn, men gebruikt facebook, hyves, mail verkeer twitter, bankzaken, youtube filmpjes, en wat gesurf naar medicijnen voor de kinderen. het gaat maar om 3 dingen: "kwaliteit, service en prijs. Voor mij geen glasvezel dus.
  Een van de vele zeer tevreden Ziggo gebruikers.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Glasvezel een bevlieging? denk het niet!
  En Ziggo zit nu aan de top van zijn kunnen.
  Heb van dag één het zwaarste alles in één lopen.
  krijg maar de helft van wat vooropgesteld wordt.
  Televisiebeelden komen soms binnen met 'blokjes' (artifacts) ten teken dat de verbinding niet optimaal is.
  Het gaat uiteindelijk maar om de 3 dingen die je aanhaalt
  kwaliteit :glasvezel 'by far'
  service: maak je weinig verschil mee.
  en tot slot de prijs : en ook hier glasvezel by far! veel meer opties voor dezelfde euro!
  probeer maar eens een keer uitzending gemist en alle HD zenders in het pakket te stoppen bij ziggo. dan is meteen duidelijk waarom ik zo snel mogelijk overstap naar glasvezel!

  Een 'soon to be' ex-ziggo gebruiker.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Was nog vergeten te melden dat de Upload snelheid cruciaal is voor alledaagse toepassingen als ... Skype. ( ook hier weer glasvezel by far! )

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.