Ads Top

ANCOM brengt VDSL naar de zakelijke wereld

De Duitse netwerkleverancier LANCOM Systems breidt zijn lijn VPN routers uit met een van de eerste VDSL-routers voor zakelijke toepassingen. De LANCOM 1681V integreert naadloos branchekantoren, partnerbedrijven of mobiele gebruikers door IPsec VPN. De compacte high-speed router (tot 50Mbps downstream en 10 Mbps upstream) is het LANCOM-product voor kleine bedrijven of branchekantoren die grote bandbreedte nodig hebben en hoge eisen stellen in beveiliging, beschikbaarheid en beheer.
De LANCOM 1681V bevat een geintegreerde VDSL modem, vier vrij configureerbare poorten voor LAN, WAN (tot 2-channel load balancing en backup-verbindingen met optionele ADSL, SDSL, VDSL of kabelmodems), DMZ, VLAN en monitoring, alsmede een ISDN interface voor remote control, LANcapi en dynamische VPN’s. Vijf VPN-kanalen met hardwareversnelling zijn standaard beschikbaar, met een optie om dit te verhogen tot 25 kanalen. Ook ondersteunt de LANCOM 1681V tot acht virtuele IP-netwerken. Virtualisatie stelt de LAN- en WAN-interface in staat om gebruikt te worden voor meerdere doeleinden.
De LANCOM 1681V heeft een USB-poort om als printserver te worden gebruikt, of om als backup van de VDSL-verbinding te dienen via het mobiele datanetwerk. Een 3G/4G mobiele modem in de vorm van een standaard USB-stick biedt automatisch een backup over mobiele netwerken als de eerste verbinding wegvalt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.