Ads Top

ZyXEL ontvangt certificaat voor VDSL2-switches

De VDSL2-switches en VDSL CPE/IAD-producten van ZyXEL zijn door het IPv6 Forum gecertificeerd voor IPv6 Ready Logo Phase II. ZyXEL is hiermee de eerste leverancier die een IPv6 Ready Logo Phase II-certificaat voor VDSL2-switches en VDSL CPE/IAD-producten ontvangt.
Als gevolg van de aanhoudende groei van het wereldwijde internet moet de gehele architectuur van internet meegroeien om ruimte te bieden voor nieuwe technologieën die ondersteuning bieden voor een toenemend aantal gebruikers, toepassingen, appliances en diensten. Nu het resterende aantal wereldwijd beschikbare IPv4-adressen is gedaald tot zo’n 6%, heeft het nieuwe IPv6-protocol ten doel om te voorzien in de groeiende wereldwijde behoefte aan IP-adressen. Dit geldt eveneens voor onze klanten, die op korte termijn te maken zullen krijgen met de onvermijdelijke overgang van IPv4 naar IPv6. Een aantal landen met een hoge mate van internetgebruik, zoals de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, Japan en Brazilië maken op agressieve wijze gebruik van IPv6 om in de groeiende binnenlandse vraag te kunnen voorzien.
ZyXEL beschikt over brancheleidende expertise en ervaring op het gebied van IP-netwerken en heeft zich ten doel gesteld om de toekomstige technologieën vooruit te blijven en er op proactieve wijze in te investeren voordat andere marktspelers dat doen. ZyXEL is zich bewust van de toekomstige noodzaak van IPv6 en heeft zichzelf sinds 2003 toegelegd op de ontwikkeling van deze technologie. In 2004 vroeg ging ZyXEL van start met het aanvraagproces voor IPv6 Ready Logo-certificaten. Dit certificaat is inmiddels toegekend aan een toenemend aantal productreeksen van ZyXEL die steeds meer IPv6-functies ondersteunen.
Het IPv6 Ready Logo-programma van het IPv6 Forum heeft ten doel om de conformiteit en interoperabiliteit van apparatuur te testen om het vertrouwen van gebruikers te bevorderen door aan te tonen dat IPv6 met directe ingang beschikbaar en klaar voor gebruik is. Een product dat alle testonderdelen heeft doorstaan, geeft blijk van het feit dat het voldoet aan alle eisen van de IPv6-standaard op het gebied van conformiteit en interoperabiliteit.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.