Pagina's

dinsdag 1 oktober 2024

FilmBox nu ook bij KPN in het basispakket

Per 1 oktober is tv-zender FilmBox onderdeel van het KPN-basispakket op kanaal 50. Hiermee vergroot de zender haar bereik. FilmBox vertoont 24 uur per dag de beste films zonder reclame-onderbrekingen, zodat kijkers ongestoord kunnen genieten van Hollywood-blockbusters, filmklassiekers en de beste arthouse-titels. FilmBox was al onder andere te zien in het basispakket van providers CANAL+, Ziggo, Delta en Caiway.

Elke maandag staat om 20.30 uur een Film van de Week op het programma van FilmBox. In oktober is de eerste maandagavondfilm Oscar-winnaar Promising Young Woman, een fenomenaal regiedebuut van de schrijfster van Killing Eve. Voor liefhebbers van Nederlandse cinema is er de week erna Polder, een meeslepende en psychologische thriller, waarin het contrast tussen de belangen van een varkensboer en een dierenactivist op dramatische wijze wordt verbeeld.

De derde film van de week is Nostalgia, die de kijker meeneemt op een emotionele reis door herinneringen, terwijl de vierde film Sundown indruk maakt met een choquerende verhaallijn. En last but not least de met drie Oscars genomineerde Being the Ricardos op zaterdag 19 oktober, waarin Nicole Kidman een fascinerend portret neerzet van de legendarische comédienne Lucille Ball.