Ads Top

Al 120.000 UPC WifiSpots beschikbaar voor UPC klanten

UPC heeft al 120.000 draadloze UPC internetmodems geschikt gemaakt als Wifispot voor haar internetklanten. Inmiddels kunnen de draadloze UPC modems in Friesland en Flevoland als Wifispot worden ingezet. In februari komen daar de draadloze UPC modems in Gelderland en Noord-Brabant bij. In maart volgt Noord-Holland. In april, ten slotte, worden de draadloze UPC modems in Zuid-Holland geschikt gemaakt. De introductie van de dienst loopt hiermee volgens planning.
Op één modem kunnen tot vijf gasten tegelijkertijd inloggen. Er is geen waarneembare invloed van het publieke Wifi-netwerk op de internetsnelheid van de aanbiedende klant. Door deze dienst stimuleert UPC het flexibel gebruik van internet. Met haar wifispots toont UPC aan een veelzijdig en modern netwerk te hebben en eenvoudig in te kunnen spelen op de steeds veranderende behoeften van haar klanten.
UPC introduceerde eind 2013 de Wifispots als gratis extra service aan haar internetklanten. Door de wifispots kunnen zij gratis het internet op, zonder de 3G /4G kosten van hun smartphone of tablet. Vanaf april kan UPC al haar internetklanten op meer dan 500.000 plekken in haar verzorgingsgebied toegang tot draadloos internet bieden.
UPC zet de wifi-functionaliteit op afstand aan op de draadloze modems. Internetklanten van UPC kunnen vervolgens eenvoudig en veilig via dit wifi-netwerk met hun mobiele apparaten het internet op, wanneer zij bij andere UPC internetklanten op bezoek zijn.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.