Ads Top

FttH Platform breidt bestuur uit

Het bestuur van het FttH Platform heeft de eigen gelederen versterkt met enkele nieuwe leden.  Luuk Pals (Genexis), Marco Vrijburg (PFC2) en Marco de Rooij (BAM) zijn per heden toegetreden. De nieuwe bestuursleden vormen samen met Willem Vermeend (voorzitter), Jan Davids (vicevoorzitter), Karel Helsen (penningmeester) en Edgar van Essen (secretaris)  het bestuur.
Ook de Raad van Advies heeft enkele wijzigingen ondergaan. Zo is Jan Kamminga teruggetreden, nu hij het voorzitterschap van het FME heeft overgedragen aan mw. Ineke Dezentjé-Hamming. Toegetreden zijn Jan Ploegmakers (voormalig lid Hoofddirectie KPN Telecom) en Jan Buné (partner Deloitte Accountants, vicevoorzitter van de RvC van Deloitte Holding). Het bestuur is bijzonder blij met hun komst en hoopt dat het Platform optimaal van hun kennis en ervaring gebruik kan maken.
De andere leden van de Raad van Advies zijn Wim Deetman (voorzitter), Elco Brinkman (voorzitter Bouwend Nederland), Jaap Doeleman (partner Houthoff Buruma) en Bart Stomphorst (investeerder, ex-Sandd).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.