Ads Top

Noord-Holland Noord heeft in 2017 glasvezel

In vijf tot 10 jaar ligt er in heel Noord-Holland Noord een glasvezelnetwerk waarvan alle burgers en bedrijven gebruik kunnen maken. Snel internet voor iedereen, waar heel veel data tegelijkertijd doorheen kunnen worden gestuurd.
Als het zover is: welke mogelijkheden biedt deze infrastructuur voor de zorgsector? Hoe kunnen zorgorganisaties hierop inspelen en met welk zorgaanbod? De consument is al om. Kijk maar naar het intensieve gebruik van smartphones voor het continu communiceren met alles en iedereen: het nieuwe informatie snacken! Uw klant kent al de nieuwe mogelijkheden en gebruikt dagelijks uiteenlopende "app's". Hoe veranderen uw werkplekken als videoconferencing, werken in de cloud, beveiliging en koppeling van locaties gewoon wordt? Denkt u aan bijvoorbeeld gamen voor revalidatie, slimme logistiek voor afstemming tussen de thuiszorg en andere hulpverleners en het op afstand consulteren van artsen.
Breednet en STG/Health Management Forum organiseren een workshop op donderdag 12 april 2012. Tijd: van 16.00 tot 20.00 uur. Locatie volgt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.