Ads Top

Edpnet en Eurofiber gaan samen voor groei

Telecomprovider edpnet neemt de glasvezelverbindingen van Eurofiber op in haar productportfolio. De twee bedrijven tekenden afgelopen maand een partnercontract om hun samenwerking te bekrachtigen. Met de verbindingen van Eurofiber voorziet edpnet in de groeiende behoefte van kmo’s aan hoge bandbreedtes voor een interessante prijs. De kmo’s willen met name meer bandbreedte met het oog op snellere internettoegang.
“Onze klanten zijn typisch kleine en middelgrote organisaties. Ze willen steeds meer bandbreedte om zelf snel te kunnen surfen op het internet, maar ook om hun klanten snelle webdiensten te kunnen bieden. De op glasvezel gebaseerde Ethernetverbindingen van Eurofiber zijn flexibel en betaalbaar. Ze sluiten perfect aan op de vraag die we bij onze klanten signaleren. Samen met Eurofiber kunnen we dan ook een belangrijke rol spelen in deze snel groeiende markt”, aldus Joachim Slabbaert, COO van edpnet. Ook het feit dat Eurofiber zich focust op het bieden van verbindingen en daar zelf geen diensten op levert, maakt het bedrijf tot een aantrekkelijke partner voor edpnet.
Eurofiber en edpnet slaan al langer met succes de handen in elkaar. De twee bedrijven realiseerden samen diverse projecten en nieuwe trajecten zitten in de pijplijn. Lars Alkema, directeur van Eurofiber: “De ondertekening van dit partnercontract is een logische formele vervolgstap in onze goede samenwerking. Edpnet en Eurofiber passen uitstekend bij elkaar: we zijn transparante organisaties met een open houding. We stellen allebei hoge eisen aan kwaliteit en ook onze werkwijzen komen overeen. Dit partnership geeft ons de flexibiliteit om samen te groeien en te innoveren om onze klanten de beste service te bieden.”

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.