Ads Top

Website Telzone.nl geen onderdeel van Eurofiber

Op maandagochtend 7 maart 2011 is de website Telzone.nl live gegaan. Via deze website - waarvoor bij diverse media werd geadverteerd, waaronder Q-Music, 3FM, Metro en Spits - werd de Apple iPad aangeboden tegen een stuntprijs van €369,00. Op deze website was te lezen dat Telzone.nl onderdeel zou zijn van Eurofiber, aanbieder van managed dark fiber-verbindingen, Ethernetdiensten en optische transmissiediensten. Dit is echter niet het geval en ook nooit het geval geweest. Ook het KvK-nummer van Eurofiber werd door de eigenaars van Telzone.nl misbruikt. Er wordt op dit moment nog onderzocht wat de gevolgen zijn voor mensen die de Apple iPad bij Telzone.nl hebben besteld.
In overleg met de politie en het reclamebureau WPRG, de ontwerper/hoster van de site, is de website Telzone.nl op maandag 7 maart rond 19:00 uur offline gehaald door WPRG. Er is inmiddels aangifte gedaan door WPRG en ook Eurofiber zal aangifte doen. Het politieonderzoek is momenteel in volle gang, er zijn momenteel nog geen verdere uitkomsten.

1 opmerking:

  1. WPRG komt hierdoor in ieder geval in een vreemd daglicht te staan, mede gezien mijn eigen ervaringen met dit bedrijf: Eind februari ben ik zo dom geweest WPRG opdracht te geven een bestaande website om te laten zetten naar een nieuwe. De geplande opleverdatum werd met bijna twee maanden overschreden en nu blijkt - in tegenstelling tot de "proefversie" - de online-versie op vele onderdelen ondeugdelijk. De financiële en imagoschade is inmiddels fors, maar directeur Matthijs Pennewaard beraadt zich nog steeds op een oplossing........

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.