Ads Top

Eurofiber en OneXS starten samenwerking

Eurofiber en OneXS hebben hun samenwerking geformaliseerd met een partnerovereenkomst. OneXS levert Hosted IP Telefonie, IP Virtual Private Networks en SIP Trunks aan de midden- en grootzakelijke markt via resellers. Het bedrijf richt de focus daarbij steeds sterker op glasvezelverbindingen als onderliggende drager. De combinatie met de glasvezelverbindingen van Eurofiber bleek al eerder een succesvolle oplossing in verschillende projecten van OneXS-resellers.
OneXS ziet de informatiebehoefte en daarmee de vraag naar breedbandverbindingen in de midden- en grootzakelijke markt duidelijk toenemen. Bedrijven willen ook meer en meer mobiel werken en op afstand toegang hebben tot centraal opgeslagen bestanden. Daarnaast hebben ze snelle verbindingen met een gegarandeerde capaciteit nodig voor goede en betrouwbare telefoonverbindingen. Dit zowel via eigen telefooncentrales als gehoste telefoniediensten zoals OneXS die eveneens biedt. OneXS kan met de glasvezelverbindingen van Eurofiber uitstekend inspelen op de behoeften in de markt.
“Zeker bedrijven met meer vestigingen kunnen optimaal profiteren van glasvezelverbindingen om onderling te communiceren en op afstand gebruik te maken van ICT-voorzieningen. Door de samenwerking met Eurofiber kunnen we ze een uitstekende oplossing bieden. Dat hebben onze resellers al in de praktijk bewezen, bijvoorbeeld met de aansluiting op glasvezel van het hoofdkantoor van een groot uitzendbureau. Eurofiber is specialist in glasvezelverbindingen en onderscheidt zich door zijn goede dienstverlening. Dat staat garant voor succes, nu en in de toekomst”, aldus Jan Peter Kalksma, managing director van OneXS.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.